web analytics

AFSCHEIDSFOTOGRAFIE

Een waardevolle herinnering voor nabestaanden

Afscheid nemen van een dierbare is een intense en emotionele gebeurtenis. Hoe mooi is het om achteraf te kunnen terugkijken op deze gebeurtenis. Ik fotografeer met empathie en discretie, en leg vast wat ertoe doet voor de nabestaanden. Of het nu gaat om de condoleance, de uitvaart of intieme momenten met familie en vrienden, ik fotografeer met respect en oog voor detail.

Fotoboek

Om deze herinneringen nog tastbaarder te maken, kan er samen met de naasten een prachtig fotoboek gecreëert worden. In dit boek worden de mooiste foto’s van de uitvaart samengebracht eventueel met persoonlijke teksten en anekdotes. Zo ontstaat er een uniek eerbetoon aan de overledene, een boek dat met liefde en aandacht kan worden bewaard.

Neem contact op om te bespreken wat ik voor u kan betekenen in deze moeilijke periode, eventueel via uw uitvaartbegeleider.

Telefoon: 06 215 053 91 of [email protected]

Zingeving

Voor nabestaanden zijn mooie foto’s een onschatbare erfenis. Ze bieden de mogelijkheid om later terug te blikken op de uitvaart, de kleine details te herbeleven en de kracht van samenzijn te voelen.

Ik zet mij met hart en ziel in om van afscheid nemen een waardevolle en respectvolle ervaring te maken. Met mijn levenservaring en menselijke benadering zorg ik ervoor dat dierbare herinneringen voor altijd bewaard blijven.

Naast het vastleggen van het afscheid kan ik ook de belangrijke voorwerpen of plaatsen die veel betekenen voor de naasten in beeld brengen.

Over mij

Ik ben een ervaren portret- en documentaire fotograaf wonend in Heiloo Noord-Holland. Aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten heb ik geleerd om de schoonheid van het alledaagse vast te leggen in stijlvolle portret- en documentaire fotografie. Ook diezelfde sensitiviteit en oog voor detail breng ik mee in mijn werk als afscheidsfotograaf.

Het vastleggen van een afscheid is meer dan het maken van foto’s. Het gaat om het creëren van waardevolle herinneringen die troost en houvast bieden in een moeilijke tijd. Ik neem de tijd om met nabestaanden in gesprek te gaan, om hun wensen te begrijpen en de sfeer van de uitvaart vast te leggen.

Diederik Schiebergen

PORTFOLIO AFSCHEIDSFOTOGRAFIE